Kärleken övervinner allt

Sannerligen så är jag väldigt nyfiken på om den verkligen gör det. Jag känner efter varje dag, och får erkänna att jag blir mer och mer vänligt inställd till situationer som jag definitivt inte funderat på alls. Mitt hjärta har bestämt sig för han som jag kallade “älsklings-gubben”.

Men även jag borde väl bli klokare när jag har med så många änglar, guider, förfäder, de helgade, mästare, Moder och fader Gud och andra “högre makter” universums hjälpare, eller vad jag nu vill kalla dom att göra.

Med den vetskapen som tog många år att få fram, kan undra varför, skall försöka ta reda på för den delen. Tror det kan vara intressant att veta. Att han var gift det visste jag, men inte att han dessutom förstört sitt liv med att konsumera alkohol i fel mängd eller kanske skulle inte alls konsumera. Jag behandlar denna kategori av människor precis lika som med de som vi kallar för “normala”, de är ändå människor med problem.

Nu vet jag dessutom en förklaring som jag med min kunskap vet att den mycket väl kan stämma, men stämmer i hans fall. Jag är också tacksam över att jag inte behövde använda mig utav polis för att få slut eller i alla fall nästan få slut på kontrollerandet av mig. Det är inte stressande längre och inte obehagligt att gå ut längre, så jag är mycket tacksam till Länkarna, sedan vet jag inte mycket mer än så.

Men jag hoppas på att “älsklings-gubben” har hittat nya kompisar som har samma intresse som han själv, fast utan alkohol. Jag vet också att “älsklings-gubben” kämpar med alkoholen, och att han tycker det är svårt. Jag har funderat på det och det verkar som om han fortfarande tackar jag till alkohol, gör inköp av alkohol. Jag tror inte han försökt att inte ens ha alkohol hemma.

Nu vet inte jag, men kanske gör han rätt, druckit i så många år och de mängderna, är kanske avtrappning bättre än att sluta helt. Det jag vet är att “missbrukare” av narkotika får trappa ner, helt beroende på vad det är för något de gått på, eller så får de annan medicin som hjälp. Visst det finns även till alkoholen. Som sagt jag har inte kollat upp det.

Jag har säkert fått svar på detta av mina hjälpare, men glömt eller missat svaret. Jag tycker inte det är så viktigt just nu. Det viktigaste är att han klarar av att sluta. Men jag tro nog han önskar att ta sig en öl då och då, finns många tankar omkring detta öldrickande. Men han poängterar också under ordnade former, inte alltid eller ens varje dag, utan i speciella tillfällen, och då inga påhittade.

Jodå älsklings-gubben, jag hör dig fortfarande, och jag tittade i spegeln, mina öron är inte så stora, men jag hör bra, jag känner fortfarande. Intressant är också att du blir inte riktigt nöjd när jag inte har mina tankar bara på dig, och det alltid. Näääää…..jag har andra att tänka på och ta hand om och dessutom annat att tänka på. Så jag är mycket förtjust i mina skyddsänglar, de fixar massor till mig.

Många kramar och Britt-Kärlek