Skaparen är du

Visst låter det superbra, men vad innebär det egentligen. Om jag fattat saken rätt, är det jag själv som skapar allt i mitt liv, med vissa undantag. Det bästa är att vara medveten om vad man skapar, och om det finns andra i ens liv som gärna vill skapa mitt liv.

Det  heter som så skaparen av dina resultat i ditt liv är du och ingen annan, då bör man kanske ställa frågan “hur ser min skapelse ut” Att sedan få svaret att man var negativ där man kunde varit positiv och haft positiva tankar istället för negativa, varit glad istället för sur ja ni fattar säkert och har hört det många gånger, men att göra till sig själv är inte alltid så enkelt och behövs träning.

Vi tror alltid att en förändring är 10 gånger svårare än vad det är…….. Men visst kan vi förändra vårt eget liv till det bättre, bara vi fokuserar på vad vi vill ha, inte vad vi saknar.

Många kramar och Britt-Kärlek