Kärlekens år 2022

Man kan då verkligen undra om det inte gäller för alla, men det skall det visst göra. Som vanligt måste man ge kärlek själv både till de som förtjänar det och de som man mycket väl tycker kan vara utan. Som tur är får man välja själv vem man vill ge sin kärlek.

Vad är då kärlek? Vad är ovillkorlig kärlek? Det kan man undra. Läste häromdagen att om jag älskade mig själv, fick jag 100% kärlek tillbaka eller så fanns risken att jag bara fick 50% kärlek. Hmmm…….

Vad jag tror, jag älskar inte ens mig själv ovillkorligt, det är nog endast högre makter som kan det. Hur skall jag då kunna älska någon annan ovillkorligt, som tur är, är jag bara människa. Men jag vill gärna bli älskad till 100%, sedan kan jag göra så gott jag kan med att återgälda, lite skämt men mest allvar måste man ha.

Jag har ett gäng skator som gästar min gräsmatta, och de för med sig budskapet, du har förmåga att skapa skönhet, just för att du älskar det vackra, man kan läsa det rätta budskapet i Solögas böcker både djur och växter. Så bra då fortsätter jag skapa skönhet med vad som finns, det är jag bra på.

Kärlek handlar inte bara om relation utan om mycket annat också.

Ge gärna en kundrecension på vår sida Spålive.se, pinga mig gärna om jag inte är inloggad, ring mig gärna när jag är inne.

Många kramar och Britt-Kärlek

Heart, Leaves, Foliage, Garden, Bush