Lagen om energi och vibration

Detta är andra universella lagen och handlar om att allt är energi. Till och med Albert Einstein gjorde den upptäckte att allt är energi och vibrerar. Därför är det viktigt att se till att man har hög frekvens för  att ha glädjen att få framgång och överflöd i våra liv.

Vibrationerna styrs av känslor och tankar. Dina val påverkar ditt liv om det skall bli lyckligt och vad det kommer att innehålla. Om livet skall blomstra måste vi se till att vårt sinne, vår kropp och vår själv fungerar, har balans på alla områden i våra liv och att alltid vara på topp.

Det är sällan vi har ett mellanting mellan att vara för långsamma eller för snabba eller ur balans. Om vi håller oss på hög frekvens är vi friska och fulla av liv, vibrerar vi på lägre frekvens är vi ur balans och får kämpa för att vi skall lyckas.

Det finns ingen speciell formel för att hitta vår egen balans och vibration. Vi har olika behov, men vi kan ta en liten paus och kolla hur vi tänker, och kanske se till att vi får fler positiva tankar.

 

Många kramar och Britt-Kärlek