Lära sig se sin egen aura

Visste ni att vissa människor har möjlighet att se färger runt levande ting? Låter det flummigt? Jag ska förklara!

Allt i världen är skapat av energi. Vissa människor besitter gåvan att antingen känna av eller kunna se denna energi med ögonen. Dessa energifält, ofta synliga som färger, berättar hur någon mår, vad de känner och hur allt står till rent generellt. Därför kan auran bland annat förklara varför en människa beter sig på ett visst sätt.

Alla människor kan lära sig att se auror genom rätt träning. För att börja kan du träna på dig själv. Du behöver en helt vit bakgrund samt en spegel. Fokusera på bilden av dig själv i spegeln. Koncentrera dig på en punkt ungefär i mitten av din panna. Utan att röra ögonen kan du nu titta på dina axlar och ditt huvud i spegeln. Färgerna du ser runt dig är din aura. Ett annat sätt att se din egen aura på är genom att fokusera på dina händer i några minuter. Försök att inte låta något annat distrahera dig. Glöden du tillslut ser runt dina händer är din aura.

Var inte ledsen om det inte fungerar första gången du försöker! Övning ger färdighet och ingen är expert redan första gången! Om du misslyckas så försök igen och igen, tillslut kommer du att nå ditt mål!

I ett kommande inlägg tänkte jag berätta om vad färgerna på auran betyder, så håll er uppdaterade på bloggen!

Kram / Liv