Rödfärgad aura

Precis som utlovat kommer här ett inlägg om aurafärgernas betydelse. Jag tänker att vi fokuserar på en färg åt gången för att slippa göra inläggen alltför långa. Då blir det även som en liten följetång där ni får lära er mer och mer med tiden.

Något som är värt att nämna är att det är bra att fördjupa sig lite i chakra, på så sätt kan man få förståelse kring varför auran kan ha olika färger. Oftast har människans aura mer än en färg, och aurafärgerna kan ha både positiva och negativa innebörder. Det kan vara bra att lägga märke till aurafärgernas nyanser då olika nyanser ibland kan ha olika innebörder. Dock är det verkligen en fördjupning, något vi kanske kan gå in på senare.

En röd aura finner vi ofta hos människor med stark och “eldig” personlighet. Detta är ofta människor med en impulsiv sida, sådana som snabbt låter sina tankar bli verklighet. Ett vanligt personlighetsdrag är passion. Människor med mycket rött i sin aura är människor med starka känslor. Passionerade älskare, passionerade arbetare och helt enkelt människor med väldigt stark personlighet. Rött kan även stå för ilska och svårigheter att förlåta. Det kan även symbolisera ångest eller nervositet.

I ett annat inlägg kommer kommer jag att fokusera på en annan färg, sedan fortsätter jag med detta tills vi gått igenom alla färger. Därefter kan jag förklara lite mer om chakran och nyansskillnader i auran.

Hoppas ni uppskattar mitt inlägg!