Lite hjälp att undvika andlig stress

Vad finns att göra när man känner av den andliga stressen.

Blunda, andas lugnt, ta djupa andetag, kalla in din andliga guide, eller som jag, jag pratar med min skyddsängel som dessutom är min andliga guide, en väldigt kunnig dam, dessutom har jag min farfar som lärde mig allt om kristendomen.

Håll fokus på andningen genom att tänka in när du drar in luft, ut när du andas ut. Dina andliga lärare kan visa dig din andliga väg, bara be dom göra det. Stäng ute allt ljud så mycket du kan, föräldrar är duktiga på sådant, jag kan i alla fall när barnen leker, men ändå koncentrera mig på annat fast jag hör vad dom gör, tillräckligt tyst, måste man ta reda på vad som händer.

Känn att du blir lugn inombords, din andligheten finns inte utanför. Lyckas du med detta blir det aldrig fel i andligheten. Din sanna andlighet ger ingen stress, den ger frid. Andligheten väntar på att du hittar den, så ni kan börja den gemensamma resan.

Många kramar och Britt-Kärlek