Tro på dig själv

Visst låter det enkelt, och dessutom så tror alla högre makter på dig, andarna tror på dig. De kommer bara med bra råd, positiva sådana. Men vår egna vilja ställer till det för oss. Vi tror att vi vet så mycket mer och kanske tillhör de som vet bäst. Ibland kan det vara av rädsla man inte vågar sig på saker och ting.

Alla pratar om att höja frekvensen för allt är energi, precis allt. Ditt högre jag är hög frekvens och då är lycka, icke dömande, självkärlek, kärlek, överflöd glädje och med mera. Då kan man kanske räkna ut vad det betyder att vara på låg frekvens, tvivel, oro, allt som får oss att känna oss mindre bra och okunnig.

Allt i våra liv är känslor, känslorna styr, och det vi tänker styr också för det har med känslor att göra. Antagligen är det därför som livet leker när man är förälskad, och allt är rosenrött……..sedan är det då det där med andevärlden/universum vill alltid vårt högre bästa. Hur svårt är då inte det när man inte är på topp och kan sända iväg glada, lyckliga och kärleksfulla tankar.

Man kan tänka som så, vi är en själv som bor i en kropp. Annars kan vi inte leva på jorden. Vi är då människor som har en egen fri vilja som påverkar alla våra handlingar, tankar och känslor. När vi börjar ta bort sådant som inte gynnar oss eller ger oss kärlek, får vi mera kontakt med vårt högre jag och kan se tecken från högre makter bättre.

Av någon tokig anledning så fokuserar vi på det som vi inte har, istället för att fokusera på det vi vill ska hända och det vi vill ha. Vi är ganska så märkliga vi människor, och är duktiga på att göra det svårt för oss bara för vi har en egen vilja.

Många kramar och Britt-Kärlek