Sextonde orakelkortet för vägledning 16

Kreativitetens Ängel: Låt livet vara kreativt och lyckligt, skaffa självförtroende när det gäller förmågor och gåvor. Får själen att växa och kommer långt inne ifrån och hjälper oss att fånga livsglädjen.

Kreativiteten har inga begränsningar och läker det som är trasigt inom oss och helar vår själ. Kommer direkt från det gudomliga och hjälper oss att vara mer uttrycksfulla och njuta mer av det vi gör. Medveten kreativitet syns på allt vi gör, från det vi äter till det vi klär oss i. Vår kreativa sida märks tydligast inom våra intressen, och de finns inom alla områden såsom ord, konst, sång, dans, musik, lera, mat, inredning, kläder, trädgård arkitektur finns oändliga områden och själen är evig.

Tänk utanför boxen och pröva på alternativa lösningar och se om de fungerar, visst det kan hända att du blir annorlunda och uttrycksfull och kan finna lösningar som du inte brukar använda dig utav, våga att prova. Det är meningen att du skall vara kreativ och lämna invanda banor, för att finna bättre och kanske lättare lösningar.

Många kramar och Britt-Kärlek

happy saint valentines day - angel of creativity bildbanksfoton och bilder