Själsfränder, Tvillingsjälar

Jag har bestämt mig för att jag struntar fullkomligt i om det är själsfränder eller tvillingsjälar, mitt logiska tänka och resonerande stämmer inte överens med hur andra anser hur det är. Jag har fått hjälp av andra medium och enligt deras svar är det min bror som är min tvillingsjäl, men det är blandat med vad som stämmer med en annan person som är själsfrände. Detta har jag kommit underfund med själv efter egen tankeverksamhet, och jag få ofta upp kortet, lita på din intuition. Tro på dig själv.

Den senaste tiden har jag varit fullt sysselsatt med underbara känslor, förklaringar och underbara minnen. Det handlar om själslig kärlek och denna är bäst. Har det då någon som helst betydelse om vem som är vad, inte för mig, jag är bara nöjd och tacksam för att jag får möjligheten till själslig kärlek. För mig eller rättare sagt för oss innebär det romantisk lycka, ja tack detta tilltalar mig.

Man skall inte tro att man är hur redo som helst, det är väl därför som det finns processer som gör en redo, och den fria viljan finns där. Jag trodde jag var jättemodig, men det visade sig att jag hade lite att fundera över, men det hade inget med känslor att göra, utan min trygghet, en trygghet som jag har fixat till mig själv, men med själskärleken blir det han som fixar detta. Jag skall faktiskt vara modig och acceptera.

Som jag berättat innan har jag en önsketavla, och den håller jag på att förverkliga. Även med själskärleken så överensstämmer min önsketavla, bara lite annan tanke än den jag hade när jag gjorde den. Givetvis bättre än vad jag kom fram till. Jag har så klart bett ärkeängel Chamuel (Samuel) om hjälp och visst som vanligt har jag varit kaxig och utmanat honom lite då och då, jodå han är duktig och rolig att ha med att göra, man måste skämta och ha roligt mitt i det allvarliga i alla fall jag.

Ett själsligt förhållande är för mig starka känslor, de markerar med otrolig styrka vad förhållandet kommer att innehålla och vad som är viktigt och som dessutom kommer att vara varaktigt, förminskas aldrig, Otroligt nog är väldigt mycket ömsesidigt, inte bara känslor utan även gemensamma intressen som familj, hem och hus, utrymmen finns för egna intressen. Man trivs i varandras sällskap har aldrig tråkigt, behöver inte prata hela tiden. Ett lugn och en trygghet som är underbar. Ger varandra den tid man behöver för att fundera. Detta är väl värt att vänta på och söka efter, även om det finns vissa hinder, bekymmer och väntan på vägen.

Skriv gärna ett omdöme på vår sida, pinga mig gärna om jag inte är inloggad eller ring!

Många kramar och Britt-Kärlek

Faith, Love Hope, Clouds, Heaven, Hand