Trettonde orakelkortet för vägledning 13

Hälsans Ängel: Jag har rätt till god hälsa, men måste hjälpa till lite i alla fall. En god fysisk balans, stabila i känslorna och huvudet på skaft är god hälsa. Delta i aktiviteter som gör dig glad, tänk på ditt eget bästa. Acceptera de förändringar som behövs, anpassa dig naturligt till olika årstider.

Att skapa hälsosamma vanor och ändra till passande mat behöver inte vara överdrivet, men när man nått sitt ideal, ska man hålla fast vid de nya sunda vanorna. Motionera lagom, gör det som roar dig, promenera, dansa, cykla, överdriv inte det går inte fortare utan blir bara jobbigt. Var ute i naturen, kontakten med moder jord är helande.

Maten räcker länge med att äta produkter med nyckel, de har mindre socker, visst de är kanske inte lika goda, men man vänjer sig. Ät mera grönsallad eller kokta grönsaker minska på tex potatis och pasta. Visst blir man sugen på något gott, men lite får man väl jobba, det går alldeles utmärkt att äta grönsallad och här fuskar jag, jag bara måste ha dressing. Och jag har bland dille på både glass och ostbågar, och jättegott är det.

Många kramar och Britt-Kärlek

gröna träd bredvid sjön under blå himmel under dagtid