Sjuttonde orakelkortet för vägledning 17

Strålglansens Ängel: Människans hjärtan rör ängeln vid och ser till att själen blir lysande, sensuell, lycklig, skönhet och vänlighet. Oavsett vilka utmaningar och omständigheter som styr i vårt liv ser strålglansens ängel till att vi lyser starkare än någonsin för att visa vår existens.

Vad vi behöver göra för att det skall bli så är att bara älska oss själva oavsett hur vi ser ut, hur mycket vi väger, val vi gjort eller annat som brukar hämma oss. Vår själ vill lysa och visa hela världen att vi finns, visa att vårt lysande handlar om vår godhet. Vågar vi bara låta det gudomliga arbeta genom oss, lyser vi mer och det är en gåva som kan delas på det kreativa och glädje för allas trevliga nöje.

Vi ber strålglansens ängel att höja humöret hos alla runt oss, omsluta världen med ljus och komma med tröst till de som behöver. Vi kan ge strålglansen ängen tillåtelse att tända vårt inre ljus och ge värme och skönhet till världen, hjälpa oss att öppna våra hjärtan och vara ljuset i vår familj med kärlek.

Många kramar och Britt-Kärlek

två simmande gräsänder ankor på stilla vattenkropp