Skapa pengar – Nycklar till överflöd

Ja, så heter den boken jag läser för tillfället. Den är skriven av Sanaya Roman och Duante Packer. Där står bland annat att det är inte svårt att magnetisera in pengar, det svårast är att behålla dom. Alltså att kunna spara de pengar som man hade mera av denna månad. Att inte skaffa sig fler fakturor än vad man hade när man hade mindre pengar.

Jag kommer att testa om det blir någon ändring hos mig när jag börja följa deras goda råd om att följa bland annat de andliga lagarna som gör det möjlig att få leva med överflöd och som styr hur mycket pengar du kan få in.

Tankens kraft, helst obegränsat tänkande, få veta mitt livsarbete, transformera och magnetisera, allt du vill ha. Det man kanske inte tänker på är att man kan få saker också inte bara pengar. Här är det bara att försöka, tänk ett nytt fint hus, nu fin bil, kanske ny fin husbil.

Bara att fantisera och se vad som kommer, hålla sig bort från negativt tänkande. Så nu skall jag börja att stärka upp min länk till universums obegränsade överflöd, och givetvis behöver jag mina skyddsänglar till hjälp. Om jag blir negativ eller vill ge upp, kan de styra upp och rädda situationen så att jag slipper börja om från början.

Många kramar och Britt-kärlek