Svar om nätterna

Om natten får jag svar, enligt en väninna till mig så är skorpionerna mest mottagliga om nätterna, därför händer det saker då och svar finns att få (hon är skorpion). I natt fick jag veta att min älsklingsgubben inte hinner att bli helt alkoholfri, jag tycker att det verkar som om det eskalerar och att han dragit ut på tiden för han egentligen inte vill släppa alkoholen helt. Men jag har tagit fasta på att lyssna minst 2 gånger för det finns en hel del som har åsikter om älsklingsgubbens ve och väl. Det gäller att försöka lyssna på rätt och kunna ställa frågor och få de rätta svaren.

Jul och nyår närmar sig och man har många åsikter om hur man skall använda alkohol under dessa högtider. Jag vet att det finns vissa som kan dricka ett glas vin till en god middag, en öl till sporten, en whiskey efter maten bara för att det är gott, visst jag kan ha många åsikter om det, men jag fortsatte att lyssna. Givetvis somnade jag igen men blev denna gång väckt av en liten grön orm, den viftade jag bort, efter en stund kom en större grön orm och den log, alltså ingen elaking eller ovänlig.

Det jag får fram när jag väl lämnar sängen idag, är att det handlar om healing och förändring. Nyss viskade våra skyddsänglar (mina och älsklingsgubbens) det handlar om healing som förändrar. När det gäller mig själv får jag ledtrådar att lyssna på, jag känner samtidigt som jag får dessa ledtrådar, det är precis som när man skriver ledord om man skall hålla ett tal. Jag använder mig utav min kort för att känna igen och kunna använda svaren till mina kunder också, de har hela tiden svarat mig när det gäller boendet, att jag skall tänka om, alltså inte flytta till älsklingsgubben och hans hus.

Nu vet jag även varför, har informerat mig om att jag kan lyckas till slut med resningen, men jag blir olycklig. Ja, det är en miljö som inte jag skall bo i, och förmodligen inte heller älsklingsgubben. Alltså så satsar jag med hjälp från högre makter på min önskan om genrationsboende, ett hus som passar till 2 familjer, är det inte klart, skall det kunna bli, så planlösningen är viktig, och helst källare enligt min son, som delar detta med mig. Passar det inte min svärdotter eller älsklingsgubben får de bo där det passar dom.

Rädslor, det fanns, men jag vägrade att de skulle vinna eller att jag skulle agera enligt att vara rädd. Våra skyddsänglar gör ett alldeles utmärkt jobb, kanske inte som man alltid tror och de har massor med hjälpare att tillgå. Jag ber även andra änglar emellanåt, men pratar väldigt mycket med skyddsänglarna. När jag fick veta namnet på mina skyddsänglar gick till på samma sätt som med älsklingsgubbens, han pratade Gary, hon visade en skylt Ihna……..Gary kunde jag inte misstolka, men Ihna….en del turer när hon försökte tala om vad hon hette till mig, visade mig en massa iiiiii bland annat. Suck, lite dum är man allt ibland, fast det är ganska roligt.

Ha nu en trevlig 3dje advent, det sägs att Johannes döparen banade väg för Jesus. Ordet advent betyder ankomst och säger oss att vi väntar på att någon skall komma. Inom den kristna högtiden vet vi att det handlar om Jesus, men kan jag vänta att älsklingsgubben kommer, eller börjar använda mobilen. Undrar om man kan fråga Johannes om det och om han banar väg även för den händelsen.

Många kramar och Britt-Kärlek