Tjugoandra orakelkortet för vägledning 22

Lättsinnets Ängel: Jag njuter av livets glädjeämnen samtidigt som jag axlar mina ansvar. För hårt arbetet tar vi tillfället att njuta och belöna oss själva och/eller ta emot belöning som vi är väl värda. Att tagit sitt ansvar och lyckats bra är väl värt sin belöning likaså när det gäller att hålla sina löften, belönas också för det mesta på ett sätt som man förstår.

Det är lätt att glömma att ha roligt och att belöna sig själv. Många bara arbetar och arbetar, de glömmer att ha roligt. Lättsinnet behöver inte gå till överdrift och hur det nu än är att det alltid bra att fundera över vad det är man belönar sig med. Att roa oss gör även själen glad, det gör att vi orkar att utföra våra bra måsten och känner oss uppskattade för nästa omgång av förpliktelser.

Jag belönade mig alltid med blommor på bordet efter veckans städning, och det kändes alltid lika roligt att placera ut dessa och förgyllde även städningen med att se ännu bättre ut. Verkligen en belöning på ett tråkigt “måste”. För att kunna njuta av lättsinnets tillfälligheter och se till även de små glada händelserna är ett tecken på att man ser sunt och hälsosamt på livet. Lagom är alltid bäst!

Många kramar och Britt-Kärlek