Trettiofemte orakelkortet för vägledning 35

Räddningens Ängel: Jag kallar till mig räddningens ängel när jag har det svårt och ber om hjälp. Denna ängel kan hjälpa till med att rädda oss från fara eller undvika faran, bara vi lyssnar och slutar upp att tro att vi är oövervinnliga. Vi kan lära oss sluta upp med att fatta dåliga beslut, undvika negativa situationer och skadliga människor. Även att vi tar ansvar för våra egna val.

Något vi aldrig tänker på är att vi har alltid en högre makt som finns med oss, skyddar och får oss att undvika att få vår lycka förstörd och få behålla vårt välbefinnande. Nu kan jag höra att många protesterar, men det är knappast högre makters fel, vi har väldigt dålig hörsel eller så vill vi inte lyssna, för egot styr oss väldigt mycket och våra handlingar. Oavsett vad det gäller så lockar högre makter ALDRIG in oss i dåliga situationer.

Det är vi människor som envisas att vilja umgås med vissa sorters människor och vilja vara med i vissa situationer fast vi inte borde. Jag vet att det händer en hel del trista saker i vårt samhälle, och då vill man ha förklaring på detta. Jag instämmer, men vad vet vi vad de drabbade hörde, såg innan det gick alldeles galet. Om detta vet vi inget. Nej, jag sa inte att de får skylla sig själva, de hade otur att inte få chansen att lyssna en gång till, för tiden fanns inte.

När vi är vuxna får vi ta vårt eget ansvar, detta gör vi för det mesta. För att kunna bli hjälpt av högre makter kan man be sin skyddsängel, en ängel som vi alla har och ändå finns i vår närhet. Vem eller vad denna ängel heter har mindre betydelse, jag har umgåtts med min i alla mina år och inte vetat vem.

Jag tror inte att man behöver kommendera vår alldeles egna ängel, utan den hjälpen finns alltid, har i alla fall funnits för mig. Men man behöver lyssna, jag ser på situationen, om det är jag som är med i tumultet, tar ett steg tillbaka, fast jag står still och lutar mig mot min skyddsängel, där jag får hjälp att tänka på situationen i rasande fart, sedan gör jag.

Ja detta går fort, för det finns ingen tid att analysera just en sådan situation, Men det finns givetvis gånger när jag har slagit dövörat till. Och förbannar mig själv efteråt, för jag har kunnat avfärda, jaja, sen………det är som att köra slut på bensinen till bilen, man chansade att det skulle räcka för att man inte orkade tanka just då……..

Här handlar det mycket om att göra val, att välja mellan god och dålig, eller mellan snäll och elak, äkta kärlek eller bara förälskelse, lyssnar man riktigt noga väljer man rätt. Vi alla vet att det finns alltid de som vet allra bästa, oavsett vad de hör eller känner.

Det är alltid det första som kommer från själen, sedan vaknar egot. Vissa har en sådan tur att de får chansen att välja igen, detta kallar högre makter för att bli räddade från att begå samma misstag igen och får hjälpen att omvända sitt liv till det bättre. Visst får man göra en del själv, men detta kan mycket väl ske oavsett viljan. Och med högre makters hjälp går det lättare och en massa hinder har försvunnit.

Kom ihåg väljer man fel, får man lov att välja om…….man måste inte stanna i något som inte är bra för en själv eller kanske för andra. Det finns hjälp att få som står oss nära varje dag, vår skyddsängel och räddningens ängel, det är bara att säga……”vill du hjälpa mig”, testa, dom finns i vår närhet alltid, och ingen har något att förlora som de egentligen vill ha.

Många kramar och Britt-Kärlek