Varför har vi så bråttom

Det kan man verkligen undra, jag själv vill att tex lärdomen skall ske, så att jag kan reda ut och fixa till det som behöver fixas till, för att sedan leva vidare, eller som vi säger, gå vidare med våra liv. Jag läste ännu en gång om att vi medium har svårt för att ge exakt tid. Vi hämtar information från samma ställe.

Det där med tid, är ganska så intressant. Man kommer inte ifrån att själv göra något. Vi köper våra spådomar osv, men förväntar oss att det skall ske omgående, så enkelt är det inte. Vi måste även vara förberedda och vara mogna för det. Alltså så träffar vi inte rätta kärleken om vi inte är redo för att göra det, hur lång tid det tar, beror på både oss själva och på partnern.

Otroligt nog ställer jag ändå frågan själv, vet du när detta skulle kunna ske? Skall försöka undvika den frågan hädanefter. Även undrar vi över andra, av olika anledningar, och egentligen borde vi inte få något svar, men svarar gör vi alla så gott vi kan, är det någon som man bör undvika, bör man få veta det tycker jag.

Många kramar och Britt-Kärlek